OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ČOKOLADA EXTREME VOL. I

3.10.2017 in 7.11.2017 od 17.00 do 21.00

Podajte se v novo slaščičarsko dogodivščino! Tečaj je namenjen vsem raziskovalcem sveta čokolade, začimb in bogatih okusov. Vabljeni profesionalni kuharji/slaščičarji željni ... > več

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ČOKOLADA EXTREME VOL. II

24.10.2017 in 21.11.2017 od 17.00 do 21.00

Podajte se v novo slaščičarsko dogodivščino! Tečaj je namenjen vsem raziskovalcem sveta čokolade, začimb in bogatih okusov. Vabljeni profesionalni kuharji/slaščičarji željni ... > več

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SADNE FANTAZIJE VOL. I

10.10.2017 in 14.11.2017 od 17.00 do 21.00

Čakajo vas zanimive skušnjave – popolna sadna ekstaza z minimalno čokolade. Tečaj je namenjen vsem raziskovalcem novih kombinacij okusov, začimb in ... > več

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MACARONSI

17.10.2017 od 17.00 do 21.00

SLAŠČIČARSKI TEČAJ Bogate kreme kot v torticah, najboljši piškotek od vseh piškotov – Macaronsi. Pridružite nam se! PODROBNOSTI Organizator: www.torterija.si Cena: 85 € ... > več

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SADNE FANTAZIJE VOL. II

31.10.2017 in 28.11.2017 od 17.00 do 21.00

Čakajo vas zanimive skušnjave – popolna sadna ekstaza z minimalno čokolade. Tečaj je namenjen vsem raziskovalcem sveta čokolade, začimb in ... > več

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOŽIČNE TORTE IN SLAŠČICE

7.12.2017, 12.12.2017 in 19.12.2017 od 17.00 do 21.00

BOŽIČNE TORTE IN SLAŠČICE Da bo december res vesel, pridružite se tečaju prepojenem božičnim začimbami in prazničnim okusom. Tečaj je ... > več

tečaj sladoledne torte

IZDELAVA SLADOLEDNIH TORT

15. 6. 2017 od 10.00 do 14.00

Udeleženci tečaja se boste seznanili s pripravo sladolednih, ledenih tort, znanih tudi kot semifreddov. To je italijanska sladica mehke in ... > več

Gastronom_ImperiaP3_20.6.2016-14

DELAVNICA IZDELAVE TESTENIN

06.06.2017

Vabimo vas na DELAVNICO IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN Ponudite svojim strankam domače, drugačne in kakovostne izdelke! V mesecu juniju organiziramo delavnico izdelovanja ... > več

Gashi slaščičar

SLADICE V ČAŠAH – LA GANACHE

25. marec od 8:30 do 17:30

Tiramisu: Biskvit cuillere, mousse mascarpone, kava, kakav. Delice de karamel: Biskvit, mousse karamel, popečene jabolke, mehki laramel, posušene jabolke Chocoladuo: ... > več

Gashi slaščičar

LA GANACHE – ENODNEVNI TEČAJ

od srede do sobote na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe okusnih in prefinjenih posladkov ... > več

sous vide

SOUS VIDE DELAVNICA

v četrtek od 12:00 do 14:00 ure na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Metoda kuhanja, znana pod nazivom ‘Sous Vide’ je v zadnjem času zelo priljubljena.   ‘Sous Vide’ je francoski izraz, ki ... > več

20160519_130119

DELAVNICA IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

v četrtek od 12:00 do 14:00 ure na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Ponudite svojim strankam domače, drugačne in kakovostne izdelke! Vabljeni na delavnico izdelovanja domačih, svežih testenih s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina. ... > več

praznične sladice

IZDELAVA PRAZNIČNIH SLADIC

14.12.2016 od 10:00 do 14:00

V čarobnem veselem decembru bomo organizirali delavnico »Izdelava prazničnih sladic«. Naš mojster Boštjan Grmek bo pripravil nekaj odličnih slaščic za ... > več

tartufata

SLAŠČIČARSKA DELAVNICA

23.11. ob 17:00

Čokoladna torta Tartufata & Čokoladna pena na mandljevem biskvitu z malinami Pod budnim očesom dveh naših največjih slaščičarskih mojstric Željke ... > več

suiv-vide

DELAVNICA SUIS-VIDE

22.11.2016 od 9:00 do 13:30

Moderna tehnika počasnega kuhanja v vakuumu pri nizki temperaturi. Brezplačni izobraževalni seminar najmodernejše tehnike kuhanja! Razkrili vam bomo vse skrivnosti te priljubljene ... > več

rokmar torta1

USTVARJANJE BOŽANSKIH TORT

Četrtek, 3.november od 10:00 do 14:00

V četrtek, 3. novembra 2016, bo slaščičarski mojster Boštjan Grmek ustvarjal božanske torte iz slaščičarske kreme, svetlečih glazur, rahlih biskvitov… ... > več

AWP_20161025_10_43_24_Pro

ROKMAR PLUS

25.10. ob 11:00

Na dogodku Rokmar Plus v Ljubljani proslavljali uspešen zaključek poletne sezone in začetek hladne sezone. Okrepčali smo se s halal ... > več

bonopan

BONOPAN DOGODEK

v sredo, 19.10. ob 10:00

Jesen nam, poleg čarobnih barv in prvega mraza, vsako leto prinese tudi druženje. Bonopan je tako pripravil že 8. predstavitev surovin ... > več

Gashi slaščičar

LA GANACHE – Trimesečni tečaj

od 1.2. do 4.2. na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Vabilo na profesionalni seminar priprave sladic in slaščic - dolgi tečaj La Ganache z začetkom 03. Oktobra 2016 in zaključkom 23. ... > več

robert-bašić2

Delavnica Happy Cake Kit

torek 31. maj 2016 - 10.00-14.00

Za zadnji slaščičarski seminar pred vročim poletjem smo vam pripravili presenečenje. Predstavil se je vrhunski in najboljši hrvaški slaščičar Robert ... > več

20160519_130112

DELAVNICA DOMAČE TESTENINE

v četrtek 19.5.2016, od 9:00 do 12:00

Podjetje Kaza sistemi je v četrtek prikazalo zelo preprost način priprave domačih, svežih testenih s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina.   ... > več

Brez naslova

Prvi poslovni zajtrk

31.marec 2016 od 9:00 do 11:00 ure

Vabljeni na 1. poslovni zajtrk z izdelki Wolf ButterBack in s sladoledi podjetja Rokmar.

Gashi slaščičar

LA GANACHE – Tečaj torte

09. in 10. januar 2016

Pâtisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Grégoire Ferrandi vas vljudno vabita ... > več

12314168_1027929983924932_8976691829540040945_o

IZDELAVA PRAZNIČNIH SLADIC

2.12. – 10.00 – 14.00

V čarobnem veselem decembru smo organizirali brezplačno delavnico »Izdelava prazničnih sladic«. Naš mojster Boštjan Grmek je pripravil nekaj odličnih slaščic ... > več

_DSC8240

TEČAJ ZA PICOPEKE

09. - 13. 11. 2015

Društvo Picopekov Slovenije je v sodelovanju z Academijo iz Italije med 09. in 13. 11. 2015 organiziral v prostorih Horeca ... > več

WP_20151112_09_22_30_Pro

USTVARJANJE BOŽANSKIH TORT

12.11. – 09.00 – 13.00

V četrtek 12. novembra 2015 je slaščičarski mojster Boštjan Grmek ustvarjal božanske torte iz slaščičarske kreme, svetlečih glazur, rahlih biskvitov... Paša ... > več

marija Nardina Visoka kulinarika

Delavnice Visoka kulinarika

14. oktober 2015

Delavnici  Visoka kulinarika 1, 2 Zaključili smo kulinarični delavnici  Visoka kulinarika 1 in 2  z Marijo Nardin, diplomantko Gordon Ramsayeve kulinarične ... > več

cokolada2

Slaščičarski seminar

14. in 15. april 2015

Brezplačna vrhunska slaščičarska seminarja Callebaut in Cacao Barry z velikim belgijskim mojstrom Marcom Pauquetom. V  torek in v sredo vam ... > več

DSC_0023

Wolf ButterBack delavnica

21.4., 22.4.2015

Delavnica namenjena najrazličnejšim načinom priprave izdelkov Wolf ButterBack - "sendvič koncept", novosti, prednosti peke, dekoracije... Preprosto okusno!   Na delavnici, ... > več

DSC_0035

Okusi 2015

11.3.2015

Potekal je seminar Označevanje alergenov v slaščičarnah in sladoledarnah, ki mu je sledila atraktivna predstavitev Rokmar novosti 2015 in slastna pogostitev ... > več

DSC_0257

Dnevi okusov v Horeca centru

28.1., 29.1., 30.1.

Okusili smo novosti v pripravi izbranih in vrhunskih tehnik v slaščičarstvu, pekarstvu, gastronomiji. Vrhunska kulinarika na enem mestu v družbi slaščičarskega ... > več

DSC_0020

Izdelava sladoleda

19.11.2014

Potekal je začetni tečaj v izdelavi sladoleda pod taktirko slaščičarskega mojstra Boštjana Grmeka (Rokmar/Valmar). Udeleženci so spoznali osnovne surovine, ciklus ... > več

DSC_0014

Dobrodelna akcija

četrtek, 27.11.2014

V Horeca centru je potekal dobrodelni projekt v peki mafinov. Dijaki ljubljanskih gimnazij so v sodelovanju s priznanim mojstrom francoskega ... > več