tečaj sladoledne torte

IZDELAVA SLADOLEDNIH TORT

15. 6. 2017 od 10.00 do 14.00

Udeleženci tečaja se boste seznanili s pripravo sladolednih, ledenih tort, znanih tudi kot semifreddov. To je italijanska sladica mehke in ... > več

Gastronom_ImperiaP3_20.6.2016-14

DELAVNICA IZDELAVE TESTENIN

06.06.2017

Vabimo vas na DELAVNICO IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN Ponudite svojim strankam domače, drugačne in kakovostne izdelke! V mesecu juniju organiziramo delavnico izdelovanja ... > več

Gashi slaščičar

SLADICE V ČAŠAH – LA GANACHE

25. marec od 8:30 do 17:30

Tiramisu: Biskvit cuillere, mousse mascarpone, kava, kakav. Delice de karamel: Biskvit, mousse karamel, popečene jabolke, mehki laramel, posušene jabolke Chocoladuo: ... > več

Gashi slaščičar

LA GANACHE – ENODNEVNI TEČAJ

od srede do sobote na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe okusnih in prefinjenih posladkov ... > več

sous vide

SOUS VIDE DELAVNICA

v četrtek od 12:00 do 14:00 ure na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Metoda kuhanja, znana pod nazivom ‘Sous Vide’ je v zadnjem času zelo priljubljena.   ‘Sous Vide’ je francoski izraz, ki ... > več

20160519_130119

DELAVNICA IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

v četrtek od 12:00 do 14:00 ure na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Ponudite svojim strankam domače, drugačne in kakovostne izdelke! Vabljeni na delavnico izdelovanja domačih, svežih testenih s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina. ... > več

praznične sladice

IZDELAVA PRAZNIČNIH SLADIC

14.12.2016 od 10:00 do 14:00

V čarobnem veselem decembru bomo organizirali delavnico »Izdelava prazničnih sladic«. Naš mojster Boštjan Grmek bo pripravil nekaj odličnih slaščic za ... > več

tartufata

SLAŠČIČARSKA DELAVNICA

23.11. ob 17:00

Čokoladna torta Tartufata & Čokoladna pena na mandljevem biskvitu z malinami Pod budnim očesom dveh naših največjih slaščičarskih mojstric Željke ... > več

suiv-vide

DELAVNICA SUIS-VIDE

22.11.2016 od 9:00 do 13:30

Moderna tehnika počasnega kuhanja v vakuumu pri nizki temperaturi. Brezplačni izobraževalni seminar najmodernejše tehnike kuhanja! Razkrili vam bomo vse skrivnosti te priljubljene ... > več

rokmar torta1

USTVARJANJE BOŽANSKIH TORT

Četrtek, 3.november od 10:00 do 14:00

V četrtek, 3. novembra 2016, bo slaščičarski mojster Boštjan Grmek ustvarjal božanske torte iz slaščičarske kreme, svetlečih glazur, rahlih biskvitov… ... > več

AWP_20161025_10_43_24_Pro

ROKMAR PLUS

25.10. ob 11:00

Na dogodku Rokmar Plus v Ljubljani proslavljali uspešen zaključek poletne sezone in začetek hladne sezone. Okrepčali smo se s halal ... > več

bonopan

BONOPAN DOGODEK

v sredo, 19.10. ob 10:00

Jesen nam, poleg čarobnih barv in prvega mraza, vsako leto prinese tudi druženje. Bonopan je tako pripravil že 8. predstavitev surovin ... > več

Gashi slaščičar

LA GANACHE – Trimesečni tečaj

od 1.2. do 4.2. na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Vabilo na profesionalni seminar priprave sladic in slaščic - dolgi tečaj La Ganache z začetkom 03. Oktobra 2016 in zaključkom 23. ... > več

robert-bašić2

Delavnica Happy Cake Kit

torek 31. maj 2016 - 10.00-14.00

Za zadnji slaščičarski seminar pred vročim poletjem smo vam pripravili presenečenje. Predstavil se je vrhunski in najboljši hrvaški slaščičar Robert ... > več

20160519_130112

DELAVNICA DOMAČE TESTENINE

v četrtek 19.5.2016, od 9:00 do 12:00

Podjetje Kaza sistemi je v četrtek prikazalo zelo preprost način priprave domačih, svežih testenih s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina.   ... > več

Brez naslova

Prvi poslovni zajtrk

31.marec 2016 od 9:00 do 11:00 ure

Vabljeni na 1. poslovni zajtrk z izdelki Wolf ButterBack in s sladoledi podjetja Rokmar.

Gashi slaščičar

LA GANACHE – Tečaj torte

09. in 10. januar 2016

Pâtisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunske pariške mednarodne šole Grégoire Ferrandi vas vljudno vabita ... > več

12314168_1027929983924932_8976691829540040945_o

IZDELAVA PRAZNIČNIH SLADIC

2.12. – 10.00 – 14.00

V čarobnem veselem decembru smo organizirali brezplačno delavnico »Izdelava prazničnih sladic«. Naš mojster Boštjan Grmek je pripravil nekaj odličnih slaščic ... > več

_DSC8240

TEČAJ ZA PICOPEKE

09. - 13. 11. 2015

Društvo Picopekov Slovenije je v sodelovanju z Academijo iz Italije med 09. in 13. 11. 2015 organiziral v prostorih Horeca ... > več

WP_20151112_09_22_30_Pro

USTVARJANJE BOŽANSKIH TORT

12.11. – 09.00 – 13.00

V četrtek 12. novembra 2015 je slaščičarski mojster Boštjan Grmek ustvarjal božanske torte iz slaščičarske kreme, svetlečih glazur, rahlih biskvitov... Paša ... > več

marija Nardina Visoka kulinarika

Delavnice Visoka kulinarika

14. oktober 2015

Delavnici  Visoka kulinarika 1, 2 Zaključili smo kulinarični delavnici  Visoka kulinarika 1 in 2  z Marijo Nardin, diplomantko Gordon Ramsayeve kulinarične ... > več

cokolada2

Slaščičarski seminar

14. in 15. april 2015

Brezplačna vrhunska slaščičarska seminarja Callebaut in Cacao Barry z velikim belgijskim mojstrom Marcom Pauquetom. V  torek in v sredo vam ... > več

DSC_0023

Wolf ButterBack delavnica

21.4., 22.4.2015

Delavnica namenjena najrazličnejšim načinom priprave izdelkov Wolf ButterBack - "sendvič koncept", novosti, prednosti peke, dekoracije... Preprosto okusno!   Na delavnici, ... > več