OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ČOKOLADA EXTREME VOL. I

Čas dogodka: 3.10.2017 in 7.11.2017 od 17.00 do 21.00

Podajte se v novo slaščičarsko dogodivščino! Tečaj je namenjen vsem raziskovalcem sveta čokolade, začimb in bogatih okusov. Vabljeni profesionalni kuharji/slaščičarji željni novih izzivov ter napredni domači tortopeki.

PODROBNOSTI

Cena: 85€ / osebo
Termini:

3. 10. 2017

7. 11. 2017

Ura: od 17.00 do 21.00
Lokacija: http://horecacenter.si/

PROGRAM:

V štirih urah dela bomo pripravili dve sodobni tortici, eno monoporcijsko sladico in eno sladico v kozarcu. Čakajo vas spodaj naštete skušnjave za vaše brbončice:

Ponorela češnja – kavni biskvit zskakavom in maslom, mousse temne čokolade in Fabbri Amarene, višnjev mousse iz sadnega pireja in beljakov v prahu ter sijoča glazura s kondenzirani mlekom.

Tartufatta – Tipična italijanska tortica s praženimi lešniki, bogato čokoladno kremo in hrustljavo glazuro iz kakavovega masla in lešnikov.

Hrustljavka – mousse bele čokolade in karamelizirani koščki piškotov, obliti v karamelno glazuro.

Cigansko srce – sladica iz temne čokolade, semen tonke, piva in kostanjev.

Prijavite se lahko TUKAJ.