Filco logo2

DELAVNICA MODERNI OBLIVI ZA SLADICE

Čas dogodka: 23.05.2017

Filco, Željka

Filco v sodelovanju s priznano mojstrico Željko Bohar organizira seminar priprave modernih naravnih oblivov za sladice. Vsaka dobra in kvalitetna sladica mora biti privlačnega videza, za kar poskrbi dekoracija. Njena naloga je, da sladico zaščiti proti oksidaciji, zunanjim vonjem, preprečuje izsuševanje, seveda pa mora biti okusna in lepega videza. Za vse to bo poskrbela Željka, ki vas bo naučila veščin priprave odličnega obliva!

KDAJ: 23.5.2017 od 10.00-13.00

KJE: Horeca center, Šmartinska cesta 106, Ljubljana

CENA: Brezplačna delavnica

PROGRAM:

Prikaz dveh trenutno v svetu najbolj priljubljenih tehnik oblivanja tort in sladic.

  • tehnika špricanja s čokolado z efektom žameta
  • tehnika oblivanja z čokoladnimi ali sadnimi svetlečimi oblivi

PRIJAVA: preko spleten strani: http://www.gourmetshop.si/trgovina/gourmet-šola/seminarji/moderni-naravni-oblivi-za-sladice/prijavnica-sous-vide-tehnika-kuhanja

Zahvaljujoč dobaviteljem kot so Domori, Agrimontana in Pavoni, imajo veliko srečo, da se lahko učijo od najboljših. Kulinarična šola Cast Alimenti je trenutno v svetu vodilna na področju izobraževanja slaščičarjev. Njihova ekipa Massari Team je  namreč poleg naziva posamičnih svetovnih slaščičarskih prvakov prejela tudi naziv najboljše ekipe slaščičarjev na svetu. V zadnjih dveh mesecih so se tako učili pri Emmanuelu Forconeju, Gianluci Fustoju in Antoniu Bachourju. Del tega znanja želijo seveda prenesti tudi na vas, zato lepo vabljeni na delavnico.

Več o dogodku si lahko preberete na  http://www.gourmetshop.si/trgovina/gourmet-%c5%a1ola/seminarji/moderni-naravni-oblivi-za-sladice