Dobrodelna akcija

Čas dogodka: četrtek, 27.11.2014

DSC_0014

V Horeca centru je potekal dobrodelni projekt v peki mafinov.
Dijaki ljubljanskih gimnazij so v sodelovanju s priznanim mojstrom francoskega slaščičarstva Naserjem Gashijem spekli najboljše mafine v mestu. S tem so popestrili klubsko druženje, prijateljstvo, si pomagali, svoje izdelke pa podarili svojim vrstnikom, ki so v akciji zbiranja sredstev za socialno šibke sovrstnike sodelovali s prispevki.

Interact Ljubljana je podmladek slovenskega Rotary kluba Ljubljana NIKE, ki že dobro leto uspešno deluje v okviru mednarodne dobrodelne organizacije Rotary International in kot najmlajši med rotarijci tudi oni skrbijo za javno dobro.

V okviru dobrodelne akcije želijo člani Interact kluba Ljubljana na dveh oz. treh ljubljanskih gimnazijah zbirati prostovoljna sredstva za tiste mlade, ki so v materialni stiski. Zbrana sredstva so diskretno namenjena vrstnikom, praviloma z gimnazije, kjer so zbrana v smislu MLADI ZA MLADE.
Tisti, ki so dali prostovoljni prispevek, so v zameno zanj dobili brezplačno pecivo – mafine, ki so jih spekli člani Interact kluba Ljubljana v razstavno demonstracijskem centru HORECA.

Več na http://www.rotarynike.si