IZDELAVA ZIMSKEGA ROKMAR SLADOLEDA

Čas dogodka: 16.11.2017

IZDELAVA ZIMSKEGA ROKMAR SLADOLEDA

Čas dogodka: 16. 11. 2017 od 10.00 do 14.00

Pred veselim decembrom in prihajajočimi prazniki vas vabimo, da se pridružite tečaju izdelave zimskega Rokmar sladoleda. Tečaj je namenjen osebam, ki bi radi poglobili znanje oziroma ponudili svojim strankam nove tople sladoledne okuse, primerne za ta letni čas. Naš slaščičarski mojster Boštjan Grmek vas bo naučil kako pripraviti sladolede:

  • Panettone
  • Pistacija z amareno
  • Božična čokolada

Tečaj je namenjen profesionalnim kuharjem/slaščičarjem, ki želijo spoznati nove trende in slaščičarske sestavine, ter ljubiteljskim sladkosnedom, ki se v kuhinji dobro znajdejo.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje, delovni predpasnik in kapo. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.