prenos

KUHARSKA DELAVNICA: JEDI BREZ GLUTENA

Čas dogodka: 19.11.2016 ob 9:00

Vabimo vas na kuharsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 19.11.2016, ob 9. uri v Horeca centru v BTC-ju,  v Ljubljani, pod vodstvom ga. Maje Piskernik, avtorice kuharske knjige o kuhanju jedi brez glutena, jajc in laktoze z naslovom Čarovnija okusov.

Naučili se bomo pripraviti:

–          ZELENJAVNO PITO IZ LISTNATEGA TESTA

–          QUICHE (mesna pita iz krhkega testa)

–          TORTILIJE IZ PEČICE

–          ZAVITKE IZ TESTENIN

–          TULUMBE

–          GIBANICO IZ KVAŠENEGA TESTA

Prijave sprejemamo na telefon številka  041/489 055,  dne 14. in 15.11.2016 med 20. in 21. uro, do zasedenosti prostih mest.

Ker boste pri pripravi jedi aktivno sodelovali, prinesite s seboj predpasnik.