Gashi slaščičar

LA GANACHE – ENODNEVNI TEČAJ

Čas dogodka: od srede do sobote na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Kulinarični mojster slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji. Na sejmu bo vodil trendovske tečaje izdelave slaščic.

MACARONS, sreda, 1. februar 2017 14.00 – 15.30 (stopnja zahtevnosti: Zahtevno)
TORTA FRAISIER, torek, 2. februar 2017 10.00 – 11.30 (stopnja zahtevnosti: Srednje zahtevno)
ČOKOLADNI SOUFFLE , četrtek, 3. februar 2017 10.00 – 11.30 (stopnja zahtevnosti: Malo zahtevno)
BAGUETTE , četrtek, 3. februar 2017 11.45 – 17.00 (stopnja zahtevnosti: Srednje zahtevno)
CHOUX PRINCES KROF, petek, 4. februar 2017 14.00 – 15.30 (stopnja zahtevnosti: Srednje zahtevno)

Delavnice so brezplačne. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo na: gashi@laganache.eu