Gashi slaščičar

LA GANACHE – enodnevni tečaji v oktobru, novembru

Čas dogodka: 30.10, 6.11., 13.11 in 27.11.

Pâtisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunskem pariške mednarodne šole Grégoire Ferrandi, vljudno vabita na seminar visokega slaščičarstva:

  • 30.oktober – slaščičarski tečaj MALE TORTICE
  • 6. november – tečaj francoskega kruha
  • 13. november – slaščičarski tečaj TORTE
  • 27. november – tečaj francoski rogljiči

TEČAJ MALE TORTICE:

Moja Tortica: Streusel, limonin mousse, italijanski meringue
Paris Brest: Paljeno testo, krem mousseline s agrumi
Caraibes. Kokosov dacquoise (biskvit), ananasov in kokosov mousse, sveži ananas in glazura
Začinjena hruška: biskvit pain d’epices, popečene hruške, crema s vanilijo, glazura.
Cena enodnevnega tečaja je 141Eur.
Za dodatne informacije in prijave: gashi@laganache.eu ali na 031/533-975

TEČAJ PEKE FRANCOSKEGA KRUHA:

Tečaj peke francoskega kruha( baguette, pain de campagne…..).

SLAŠČIČARSKI TEČAJ TORTE:

Na tečaju bomo naučili izdelavo torte:
1 – Torta Prestige ganache: dekorativni biskvit, biksvit joconde, pomarančni creme brulee, čokoladni mousse, zrcalna glazura – glacage mirroir in posušene pomaranče.
2 – Torta Pasijonka: Biskvit cuillere, sredica iz gozdnih sadežov, skutin mousse, žele pasijonke.
3 -Torta Fraisier (jagodna torta): Biskvit genoise, lahka slaščičarska krema, jagode in jagodni žele.
Vse tri torte so narejene iz izključno naravnih sestavin katere se da kupiti v navadnih trgovinah.
Cena enodnevnega tečaja je 141Eur.
Za več informacije: gashi@laganache.eu ali 031/533 – 975

TEČAJ FRANCOSKI ROGLJIČI:
Croissants – rogljiči: testo za croissants
Pain au chocolat – čokoladni žepki: testo za croissants, čokolade palice
Pain au raisins – polži: testo za croissants, slaščičarska krema/vanilijev krema, rozine.
Udeleženci tečaja sodelujejo pri pripravi izdelkov.
Cena celodnevnega (8ur)tečaja je 141Eur.
Za več informacije in prijave:
gashi@laganache.eu
ali
031/533-975