Gashi slaščičar

LA GANACHE – enodnevni tečaji v septembru

Čas dogodka: 10., 11., in 24. september

Pâtisserie La Ganache in Naser Gashi, mojster francoskega slaščičarstva z diplomo vrhunskem pariške mednarodne šole Grégoire Ferrandi, vljudno vabita na seminar visokega slaščičarstva:

  • 10.september – slaščičarski tečaj TORTE
  • 11. september – tečaj francoskega kruha
  • 24. september – tečaj MACARONS

 

SLAŠČIČARSKI TEČAJ TORTE:

Na tečaju bomo naučili izdelavo torte:
1 – Torta Prestige ganache: dekorativni biskvit, biksvit joconde, pomarančni creme brulee, čokoladni mousse, zrcalna glazura – glacage mirroir in posušene pomaranče.
2 – Torta Pasijonka: Biskvit cuillere, sredica iz gozdnih sadežov, skutin mousse, žele pasijonke.
3 -Torta Fraisier (jagodna torta): Biskvit genoise, lahka slaščičarska krema, jagode in jagodni žele.
Vse tri torte so narejene iz izključno naravnih sestavin katere se da kupiti v navadnih trgovinah.
Cena enodnevnega tečaja je 141Eur.
Za več informacije: gashi@laganache.eu ali 031/533 – 975

 

TEČAJ PEKE FRANCOSKEGA KRUHA

Tečaj peke francoskega kruha( baguette, pain de campagne…..).

TEČAJ MACARONS:

Na tečaju bomo izdelovali 4 vrste macarons – ov:
Macarons karamela s slano maslo
Macarons kava
Macarons pasijonka
in
Macarons čokolada.
Vsi udeleženci sodelujejo pri pripravi macarons.
Vsak udeleženec na koncu dobi certifikat o udeležbi in par macarons.
Cena 8 urnega tečaj je 141.00eur.
Za dodatne informacije in prijave: gashi@laganache.eu ali na 031/533-975