Gashi slaščičar

Začetek trimesečnega seminarja

Čas dogodka: od 6.1. do 31.3.2015

Patisserie La Ganache in Naser Gashi vljudno vabita na trimesečni seminar visokega slaščičarstva / haute patisserie, ki se je začel 6. januarja in se bo zaključil 31. marca 2015.

Načrtovan je celovit program s petnajstimi tematskimi sklopi in šestdesetimi recepturami, ki bodo naredili marsikateri sladek zalogaj še slastnejši… pa naj gre za rogljiče, sladoled, minjone, male tortice in velike torte ali pa za slano pito. Vas je udeležba zamikala? Pohitite s prijavo po E-pošti gashi@laganache.eu ali po tel: 031 533 975
Število udeležencev je omejeno!

Kulinarični mojster, slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe zelo okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji. Seznani vas z mojstrstvom priprave in okušanjem izjemnih in raznovrstnih poslastic, vse od minjonov, sladic v čašah, omamnih čokoladnih dobrot, pralin…

DSC_0164

HORECA 035