primož - dogodek

RAZVAJANJE S SOŠKO POSTRVIJO – TEČAJ IN KULINARIČNI DOGODEK

Čas dogodka: Čas dogodka: v soboto od 10:00 do 11:30 ure na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Ko se srečata zagovornik slovenske kuhinje Primož Dolničar (Delavnica) in sushi mojster Ernest Barać (Nonbiri), nastane edinstven dogodek, ki ga ne gre zamuditi.

Prvi poskrbi za prvovrstne slovenske ribe, drugi pa za pravo tehniko.
S skupnimi močmi bosta prikazala kako se hitro in pravilno filira ribe, po “šnelkursu” pa sledi pogostitev z večhodnim menijem katerega bodo spremljala vrhunska vina znamke Ferdinand – Vinska klet Četrtič. Za ostrino bodo poskrbeli Oster Rob – kuhinjski noži
Vljudno vabljeni.

PRIJAVA:

Udeležba je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo do zasedbe vseh mest. Prijavite se lahko preko e-maila: info@horecacenter.si