20160329_130753

Sadni sladoled & Poletne sladice

Čas dogodka: 29.3.2016 ob 9:00

Vabimo vas na slaščičarsko delavnico – SADNI SLADOLED & POLETNE SLADICE , ki jo bo izvajal Jean Thomas Schneider- JTS Consulting v organizacije podjetja Romica.

Jean Thomas Schneider

  • Svetovni podprvak v izdelovanju sladoleda 2015 .
  • Slaščičarstvo: Pushkin cafe Pariz, Michalak, Fracois Payard
  • Ostale izkušnje: Restavracije z Michelinovimi zvezdicami 3 *** Le Meurice, Le Relais Bernard Loiseau 3 *** The Arnsbourg 3 * ** ** The George V, La Tour d’Argent 1 *,

DELAVNICA:

  1. Izvedba različnih vrst sadnih sladoledov
  2. Demonstracija dveh poletnih osvežilih tortic
  3. Uporaba naravnih & ‘trendovskih’ surovin v sladoledu in sladicah
  4. Spomladanski in poletni osvežilni okusi
  5. Sorbet & Sladoled
  6. Odprta komunikacija s chefom o surovinah &

Potrdilo o vaši udeležbi in št. udeležencev  sporočite preko telefona: 040-345-683  ali e-mail: matic.sulin@romica.si  do petka 25.3.2016.Glede na povpraševanje vam priporočamo, da pohitite, ker se ponavadi vsa mesta zelo hitro zapolnijo. Kotizacija za udeležbo je 20 €, ki jo morate poravnati predhodno na našem tekočem računu 03103 1000002053. Iz posameznega podjetja se lahko delavnice udeležita največ dva posameznika. Če imate kakršnakoli vprašanja smo vam dosegljivi.

Romica logotip