Chef Rosario

SOUS VIDE DELAVNICA

Čas dogodka: 5.4.2018 od 9.00 do 15.00

VABILO NA SOUS VIDE DELAVNICO

Metoda kuhanja, znana pod nazivom ‘Sous Vide’ je trenutno zelo priljubljena. Vsi tečaji in delavnice pa se te teme dotaknejo le površno, zato smo se v podjetju SLOMATPACK d.o.o. odločili, da pripravimo delavnico, kjer bodo udeleženci tudi praktično sodelovali. Toda ne samo to, ko boste izvedli pred-prijavo, boste sodelujoči lahko predlagali kakšne in katere jedi bomo skupaj pripravili. Vsi vemo, da iz kvalitetne suho zorjene Angus govedine ni težko pripraviti popolnega steaka. Toda, zakaj ne bi svojim gostom ponudili lokalno pridelano govedino ali kakšno drugo jed, ki ni prepotovala pol sveta, da se znajde na krožniku vaših gostov.

Delavnico bo vodil priznani italijanski chef Rosario Cananzi, ki je demonstracijski chef podjetja ORVED. Izkušnje si je nabiral v vrhunskih restavracijah v Benetkah, Švici in Mehiki. S svojim znanjem in izkušnjami je pomagal pri razvoju sous-vide kuhalnika SV THERMO ter vakuumskih strojev linije CUISSON, ki so v kuhinjah skoraj nepogrešljive. Chef Rosario bo predaval v angleškem jeziku, za simultani slovenski prevod pa bo poskrbljeno.

kuhar

VSEBINA DELAVNICE:

-Pravilna izbira mesnin za SOUS VIDE kuhanje (Mesnine ŽERAK iz Rogatca)
-Pravilna pred-priprava različnih vrst jedi (ribe,meso, mehkužci, divjačina,zelenjava, sadje)
-Temperature in časi kuhanja glede za različne vrste hrane
-Priprava menijev od »juhe do sladice«
-Prihranki in prednosti uporabe SOUS VIDE tehnologije

ČAS DOGODKA: v četrtek 05.04.2018 od 9:00 do 15.00 ure

CENA DELAVNICE:
Cena delavnice za eno osebo znaša 61,47 EUR+ 22 % DDV= 75 EUR
Za dva udeleženca iz istega podjetja je cena 98,36 EUR+22 % DDV = 120 EUR
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo na e-mail: slo.mat.pack@siol.net,
več podrobnosti pa izveste tudi na GSM številki 041-705-584.

V ceno je vključeno:
– jutranja dobrodošlica s pogostitvijo (rogljički, kava,čaj)
– Priročnik za vakuumiranje in SOUS VIDE kuhanje
– degustacija jedi, ki jih bomo pripravili
– brezplačno varovano parkirišče pred HORECA centrom

hrana

LOKACIJA : Horeca center, Šmartinska cesta 106, Ljubljana –
http://horecacenter.si/horeca/

POGOJI PRIJAVE:
S prijavo na naš e-mail nam posredujete naročilo, na podlagi katerega vam bomo poslali predračun za plačilo
delavnice. Ob prijavi navedite naziv podjetja, število udeležencev ter kontaktno osebo. Znesek je potrebno
poravnati najkasneje 5 delavnih dni pred pričetkom delavnice.

slo-mat-pac-logo