DELAVNICA IZDELAVE TESTENIN

Čas dogodka: 06.06.2017

Vabimo vas na

DELAVNICO IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

Ponudite svojim strankam domače, drugačne in kakovostne izdelke!

V mesecu juniju organiziramo delavnico izdelovanja domačih, svežih testenin s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina. Pokazali bomo, kako na enostaven način pripraviti kakovostne testenine, ki bodo obogatile vašo ponudbo in zadovoljile tudi še tako zahtevne okuse.

KJE: Horeca center, Šmartinska cesta 106, Ljubljana

KDAJ: v torek 06.06.2017, od 9:00 do 12:00

KAJ:

  • Predstavitev dveh različnih strojev za izdelovanje testenin (spoznali in preizkusili bomo stroj, ki potiska testenine – P3 in stroj, ki valja testenine – P.Nuova)
  • Izdelovali bomo domače rezance, raviole, krajše testenine in ostale oblike od začetka do konca
  • Svetovanje pri izdelavi domačih testenin
  • Možnost preizkusa samega stroja
  • Za konec pa bomo preverili izgled, čvrstost in okus testenin

KDO: Delavnico bo vodil priznan vrhunski kuhar Božo Salaj, ki je vodja kuhinje v italijanski restavraciji Mirje. Božo ima že več kot dvajset let izkušenj na področju priprave in izdelave domačih testenin, hkrati pa je eden redkih slovenskih mentorjeGastronom_ImperiaP3_20.6.2016-14v in predavateljev na področju testenin. Zadnjih nekaj let pa tudi sam pripravlja testenine s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina.

PRIJAVA: Delavnica je brezplačna. Možnost prijave je preko telefona 031 574 994 ali gasper.kastelic@kaza-sistemi.si ali na spletni strani kaza-sistemi.si