IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

Čas dogodka: 23.11.2017

Čas dogodka: 23.11.2017

Vabimo vas na

DELAVNICO IZDELAVA DOMAČIH TESTENIN

Ponudite svojim strankam domače, drugačne in kakovostne izdelke!

Vabimo vas da se nam v mesecu novembru pridružite na delavnici izdelovanja domačih testenin. Sveže testenine bomo izdelovali s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina. Dokazali bomo, da se kakovostne testenine lahko pripravijo na enostaven način in kljub temu zadovoljijo tudi tiste najbolj zahtevne okuse.

KJE: Horeca center, Šmartinska cesta 106, Ljubljana

KDAJ: v četrtek  23.11.2017, od 9:00 do 12:00

KAJ:

  • Predstavitev dveh različnih strojev za izdelovanje testenin (spoznali in preizkusili bomo stroj, ki potiska testenine – P3 in stroj, ki valja testenine – P.Nuova)
  • Izdelovali bomo domače rezance, raviole, krajše testenine in ostale oblike od začetka do konca
  • Svetovanje pri izdelavi domačih testenin
  • Možnost preizkusa samega stroja
  • Za konec pa bomo preverili izgled, čvrstost in okus testenin

KDO: Delavnico bo vodil priznan vrhunski kuhar Božo Salaj, ki je vodja kuhinje v italijanski restavraciji Mirje. Božo ima že več kot dvajset let izkušenj na področju priprave in izdelave domačih testenin, hkrati pa je eden redkih slovenskih mentorjev in predavateljev na področju testenin. Zadnjih nekaj let pa tudi sam pripravlja testenine s pomočjo profesionalnih aparatov LaMonferrina.

PRIJAVA: Delavnica je brezplačna. Možnost prijave je preko telefona 070-661-990 ali lara.kraljevic@kaza-sistemi.si / gasper.kastelic@kaza-sistemi.si.maxresdefault