KAKO SE PRIPRAVITI NA INŠPEKCIJSKI NADZOR?

Čas dogodka: 1.2.2017 od 12:00 do 14:00 ure na Gospodarskem razstavišču - Sejem okusov - Hala A2 /115 - Horeca prostor

Osebe, ki pri svojem delu prihajate v stik s hrano, imate pogosto težave z verifikacijo obstoječega HACCP sistema in obilico dokumentacije, ki je dostikrat sama sebi namen. Inšpekcijski nadzor pa vam še vedno predstavlja strah in nepotrebne zadrege.

Na seminarju boste izvedeli na kaj je potrebno biti pozoren pri inšpekcijskem pregledu, podani bodo dosedanji primeri dobre prakse, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne …

Na seminarju se izdajo potrdila o rednem usposabljanju odgovorne osebe. S tem potrdilom lahko nato v svoji organizaciji poučite osebje o pravilnem ravnanju s hrano in zadostite zakonskim zahtevam.

O predavateljici

nataša

Nataša Mežnarič, po izobrazbi diplomirana sanitarna inženirka, z dodatnim znanjem iz študija vodenja kadrov, že enajsto leto vzpostavlja sisteme čiščenja in higiene v objektih. Je strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete, smer sanitarno inženirstvo. Je mentorica študentov, ki pri njej opravljajo strokovno prakso kot bodoči zdravstveni inšpektorji. Za seboj ima že preko 300 projektov vzpostavljanja standardov higiene in HACCP sistemov.

Prijava in kotizacija

Prijava je brezplačna. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo do zasedbe vseh mest. Prijavite se lahko preko e-maila: info@horecacenter.si.