Kulinarični materiali, ki vas bodo navdušili!

Čas dogodka: 16. Marec - Horeca center

Izjemna ponudba rib, mesa, delikates, sira… neposredno iz Francije
PRESENTATION 2017 Restaurant -  Poissons-28
Enkrat tedensko Slovenijo prečka kamion/hladilnik z izjemnim kulinaričnim materialom. Namenjen je oskrbi nekaterih prestižnih hotelov ob jadranski obali. Njegova pot se prične v Franciji, točneje Bretaniji, za katero vemo, da je pravi kulinarični raj in od koder prihajajo nekatere najboljše svetovne delikatese.

Naložen je s svežimi ribami, ribjimi specialitetami, raki, školjkami, vse sveže in najboljše kvalitete. Ne gre brez pripravljenih specialitet kot je škotski dimljen losos premium kvalitete, pripravljeno meso rakov… Ne manjkajo polži, ribji kraki, sveži potočni raki….

Bretanija je domovina izjemne Limousin govedine in najboljši kosi fileja, ribsa, ramsteka ne manjkajo, prav tako ne limousin teletina. Ljubitelji svinjine boste deležni svežega mesa iberijskega prašiča in seveda pata negra in salame choziro, pridelovalca, ki je dobil nagrado za najboljšega leta 2016.

Francoska perutnina kvalitete AAA je pojem v svetu, piščanci, kopuni, sveža foie gras …. tartufi in izjemna kolekcija najboljših francoskih sirov seveda iz nepasteriziranega mleka.

Vse to je na kamionu, ki je do sedaj neopažen prečkal našo deželo.

In mi smo ga ustavili!!!

Enkrat tedensko, predvidoma vsak četrtek se bo ustavil pri nas in vam ponudil ta izjemen kulinarični material, o katerem ste do sedaj pri nas lahko samo sanjali. In to po izjemno ugodnih cenah! Namreč ni posrednikov, kamion je v lasti zadruge, ki združuje ribiče, kmete, sirarje, zato je vsa roba povsem sveža in iz prve roke!!!!

Za več informacij me lahko tudi pokličete: 031 659 659 (Andrej)

Prvič se bo to zgodili 16. marca 2016 pred Horeca centrom v Ljubljani.

Več si poglej tukaj