NADALJEVALNI TEČAJ SLADOLEDA

Čas dogodka: 28. 03. 2018 od 10.00 do 14.00

ALI ŽELITE IZPOPOLNITI SVOJE ZNANJE O IZDELAVI OBRTNIŠKEGA SLADOLEDA? Pridite na nadaljevalni tečaj izdelave sladoleda in naučili vas bomo kako pripraviti kompleksne sladolede.

Slika za naslovnico: Slika 2 v priponki

Nadaljevalni tečaj izdelave sladoleda je namenjen osebam, ki že imajo izkušnje s pripravo sladoleda, a bi radi poglobili znanje oziroma ponudili nove, bolj kompleksne okuse svojim strankam. Udeleženci tečaja se boste seznanili z zahtevnejšimi sestavami sladoleda, ki vplivajo na strukturo sladoleda, izdelovali boste lastne delovne recepture in spoznali nove tržne priložnosti. Tečaj bo vodil slaščičarski mojster Boštjan Grmek, ki bo skupaj z vami pripravil 3 različne kompleksne sladolede (od kuhanja paste do izdelave sladoleda in dekoracije).

Tečaj je namenjen profesionalnim kuharjem/slaščičarjem, ki želijo spoznati nove trende in slaščičarske sestavine, ter ljubiteljskim sladkosnedom, ki so že opravili začetni tečaj izdelave sladoleda.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.