NADALJEVALNI TEČAJ SLADOLEDA

Čas dogodka: 23. 05. 2018 od 10.00 do 14.00

Verjamemo, da o sladoledu vemo zelo veliko, čeprav se hkrati zavedamo da je to znanje še premalo. Kljub temu smo prepričani, da vam lahko podamo svoje znanje, ki temelji na skoraj 50 sladolednih izkušnjah.

Nadaljevalni tečaj izdelave sladoleda je namenjen osebam, ki že imajo izkušnje s pripravo sladoleda, a bi radi poglobili znanje oziroma ponudili nove, kompleksnejše okuse svojim strankam. Udeleženci tečaja se boste seznanili z zahtevnejšimi sestavami sladoleda, ki vplivajo na strukturo sladoleda, izdelovali boste lastne delovne recepture in spoznali nove tržne priložnosti. Tečaj bo vodil slaščičarski mojster Boštjan Grmek, ki bo skupaj z vami pripravil 3 različne kompleksne sladolede (od kuhanja paste do izdelave sladoleda in dekoracije).

Tečaj je namenjen profesionalnim kuharjem/slaščičarjem, ki želijo spoznati nove trende in slaščičarske sestavine, ter ljubiteljskim sladkosnedom, ki so že opravili začetni tečaj izdelave sladoleda.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.