POENOSTAVITE SI HACCP – usposabljanje in seminar

Čas dogodka: Torek, 17.5. ob 9:00

Podjetje Barjans je v torek izpeljalo izobraževanje za osebe, ki pri svojem delu prihajajo v stik s hrano, in imajo pogosto težave z verifikacijo obstoječega HACCP sistema in obilico dokumentacije, ki je dostikrat sama sebi namen.
Tako smo na seminarju izvedeli na kaj je potrebno biti pozoren pri inšpekcijskem pregledu,  primeri dobre prakse, kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne … Na seminarju so se izdala potrdila o rednem usposabljanju odgovorne osebe. S tem potrdilom lahko nato v svoji organizaciji poučite osebje o pravilnem ravnanju s hrano in zadostite zakonskim zahtevam.

Program

8:30 – 9:00 Prihod in prijava udeležencev
9:00 – 10:30 1. Pregled zakonodajnih zahtev vezanih na zagotavljanje varne hrane na evropskem in nacionalnem nivoju.
2. Spremljajoči higienski program in sistem HACCP.
3. Racionalizacija in validacija HACCP sistema – manj obrazcev, zapisov, manj dela, manj arhiva.
4. Kako privarčevati denar: kaj je po zakonodaji obvezno in kaj ne?
10:30 – 11:00  Odmor
11:00 – 12:30 5. Kako pripraviti dokumentacijo za inšpekcijski pregled?
6. Praktični primeri, v sodelovanju z udeleženci.

 

O predavateljici

nataša

Nataša Mežnarič, po izobrazbi diplomirana sanitarna inženirka, z dodatnim znanjem iz študija vodenja kadrov, že enajsto leto vzpostavlja sisteme čiščenja in higiene v objektih. Je strokovna sodelavka Zdravstvene fakultete, smer sanitarno inženirstvo. Je mentorica študentov, ki pri njej opravljajo strokovno prakso kot bodoči zdravstveni inšpektorji. Za seboj ima že preko 300 projektov vzpostavljanja standardov higiene in HACCP sistemov.

Prijava in kotizacija

Kotizacija je 40 EUR + DDV. Število udeležencev je omejeno. Prijave sprejemamo do zasedbe vseh mest. Prijavite se lahko preko e-maila: ana.basic@barjans.si.

PRIJAVNICO NAJDETE TUKAJ