POLETNE SLADICE Z MARCOM PAUQUETOM

Čas dogodka: Torek, 24. maj od 10:00 do 14:00

Veliki slaščičarski mojster, ki je sladice pripravljal tudi za belgijskega kralja, danes pa je direktor prestižne “Chocolate Academy” vam bo predstavil svoje poletne ideje za sladice.

Poletje je vsekakor izziv za vsakega slaščičarja. Sladice morajo biti lahke, sadne, majhne in osvežilne, da ugajajo tudi v poletni vročini. Prepletajo se tudi z zanimivimi sladoledi. Mojster Marc Pauquet vam bo predstavil ideje, ki vas bodo presenetile. Odlični materiali in enostavnost priprave se bodo prepletali s presenetljivimi svežimi sestavinami, ki pa vim seveda še ne smemo odkriti.

Seminar je namenjen

Slaščičarjem in kuharjem v restavracijah, gostilnah in hotelih, ki želite svoje delo izpopolniti s pripravo modernih lahkih sladic in sladoledov.

 Seminar bo vodil eminentni slaščičarski mojster s svetovno veljavo

Za naše seminarje že od nekdaj velja, da so izjemno obiskani, saj že 25 let zagovarjamo tezo, da se je potrebno pri svojem delu vedno primerjati z najboljšimi na svetu in ne najboljšimi v naši okolici. Zato se vedno potrudimo na naše seminarje povabite najboljše. Tokrat bo z nami izjemen mojster …

Marc Pauquet

Vodja Chocolate Academy Centra Instambulu – Vodja Chocolate Academy EEMEA Barry Callebaut

  • Zaposlen: Barry Callebaut, direktor Chocolate Academy v Istanbulu
  • Članstvo: Chocolate Academy Club
  • Predhodna zaposlitev: Divan, Swissôtel Bospor
  • Izobrazba: Ecole Ferrandi, Paris, Francija
  • Dosežki: 1993: sladica za posebno priložnost “Joyeuse Entrée” za kralja Belgije, Alberta II.

Mesto izvajanja seminarja

GIZ HO.RE.CA Center, Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, tel: 08 205 36 17, mail:info@horecacenter.si, splet:www.horecacenter.si

Prijavnica za seminar

Kliknite na povezavo, vnesite svoje podatke in se prijavite za BREZPLAČNI seminar!

PRIJAVNICO NAJDETE TUKAJ