TEČAJ IZDELAVE SLADOLEDNE TORTE

Čas dogodka: 30. 05. 2018 od 10.00 do 14.00

Že dolgo občudujete sladoledne torte? Bi jih radi izdelali tudi sami? Če v vas obstaja volja in želja, potem enostavno nobena prepreka ni tako velika, da ne bi uspelo tudi vam. Na našem poletnem tečaju sladoledne torte – semifredo, ki ga bo vodil naš slaščičarski mojster Boštjan Grmek bomo skupaj pripravili sladoledno torto in vas seznanili z vsemi mojstrskimi triki potrebnimi za izdelavo odlične, okusne, čudovite, perfektne, izjemne, krasne… sladoledne torte.

Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.