TEČAJ PRIPRAVE ALKOHOLNIH SLADOLEDOV

Čas dogodka: 06. 06. 2018 od 10.00 do 14.00

Nevsakdanji okusi, ki jih ponujajo alkoholni sladoledi so vsekakor dodana vrednost v vaši restavraciji oz. sladoledarni. Vendar priprava alkoholnih sladoledov ni enaka pripravi ostalih sladoledov, saj moramo biti bolj pozorni na samo sestavo sladoleda, na točko ledišča, okuse… Vse skrivnosti priprave alkoholnega sladoleda vam bo zaupal naš izkušeni slaščičarski mojster Boštjan Grmek, ki bo vodil tečaj. Nazdravlje!

Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.