TEHNIKE PRIPRAVE ČOKOLADNIH MOUSSOV

Čas dogodka: V ponedeljek, 21.11.2016 od 10:00 do 13:00 ure

Zelo koristno izobraževanje za vse, ki bi radi delajo boljše mousse in pri tem celo uporalbjali cenejše čokolade! Predvsem pa za tiste, ki bi radi v podorbnosti poznasli pripravo čokoladnih moussov in jih tudi znali izračunati!

S čokolado se ukvarjamo že 25 let in prav čokolada je bila kriva, da smo pred četrt stoletja odprli podjetje in se začeli ukvarjati s surovinami, ki se pri nas niso dobile. Vedno smo dajali poudarek na kvaliteti. Tako imamo danes v svojem programu preko 4o različnih čokolad za chefe in ljubitelje, da ne štejemo še preko 30 različnih čokolad Domori, za ljubitelje vrhunske čokolade. V vseh teh letih smo pridobili ogromno izkušenj in prakse pridobljenih doma, kakor po različnih inštitutih, šolah in akademijah po celem svetu. Če je nekje okoli nas dogodek vreden naše pozornosti se potrudimo, da smo zraven.

Naučili smo se uporabljati in ločiti čokolade med seboj. Obvladamo senzoriko, uporabnost in lastnosti posameznih čokolad. Prav to nam je vodilo, da je skrajni čas, da naredimo zelo tehničen in zelo strokoven izobraževalni dogodek. Kajti vpogled v prodane količine naše čokolade nam da vedeti, da predvsem za svoje proizvode UPORABLJATE NAPAČNE ČOKOLADE!

Čokolada, ki vsebuje 80% kakavovih delov ni boljša od tiste ki vsebuje samo 50%. To je zmotno prepričanje. Pravzaprav je 50% za nekatere proizvode celo precej boljša, intenzivnejša, močnejša in precej cenejša.

Kako je to mogoče? Odgovor sledi na seminarju.

Verjetno vam na kraj pameti ne pride, da se da čokoladni mousse izračunati! Celo več! Z izračunom mu lahko določilo intenzivnost, barvo, teksturo, sladkost in še kaj več.

Udeležite se brezplačnega izobraževalnega seminarja!

In spoznajte resnico o pravih čokoladah za posamezne proizvode. Naučili se boste izračunavati in pripravljati svoje optimalne recepte.

Prijavi se čim prej, ker bo zasedba hitro zapolnjena!