VEGANSKI SLADOLED

Čas dogodka: 20. 06. 2018 od 10.00 do 14.00

Vroče poletno vreme vabi k okusnim in svežim sladoledom. Vendar vsi ne morejo okušati klasično različico te čudovite sladice, bodisi zaradi intolerance na laktozo, oz. glukozo, bodisi zaradi življenjskega stila. Zato vas bo naš izjemni slaščičarski mojster, Boštjan Grmek na tečaju naučil kako pripraviti odličen veganski sladoled, ki ne vsebuje mlečnih izdelkov, je brez jajc, presen in veganski. Naredite svojo sladoledno vitrino dostopno za vse in ponudite tudi veganski sladoled!

Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.