WE LOVE NATUR – cvetlice in zelišča

Čas dogodka: 09. 05. 2018 od 10.00 do 14.00

Le kdo ne obožuje pomlad, rože in sladoled? Zato smo letos pripravili odlično cvetlično – zeliščno osvežitev primerno za razvajanje po kosilu ali večerji, ki bo vaše stranke vedno zapeljala.

Na tečaju izdelave naravnih sladoledov WE LOVE NATUR (brez konzervansov, brez umetnih barvil in arom, brez škodljivih emulgatorjev, brez saharoze, brez palmovega olja…) vas bomo naučili pripraviti sladoled z okusom hibiskusa, limonine trave in jasmina. Vse sladolede bomo kombinirali z različnimi naravnimi polivi in primerno dekorirali. Izvedeli boste, katere surovine uporabiti za izdelavo naravnega sladoleda, zakaj je linija WE LOVE NATUR najbolj primerna za vas in vaše stranke… Tečaj bo vodil slaščičarski mojster Boštjan Grmek.

Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.