WE LOVE NATUR – mlečne monoporcije

Čas dogodka: 13. 06. 2018 od 10.00 do 14.00

Vse vas, ki imate veselje do izdelave sladolednih monoporcij pa vam primanjkuje znanja, spretnosti in majhnih slaščičarskih skrivnosti vljudno vabimo, da se udeležite tečaja izdelave naravnih sladoledolednih monoporcij WE LOVE NATUR (brez konzervansov, brez umetnih barvil in arom, brez škodljivih emulgatorjev, brez saharoze, brez palmovega olja…), ki ga bo vodil naš prvovrstni slaščičarski mojster, Boštjan Grmek. Monoporcije bodo izdelane na bazi jogurtovega sladoleda in sladoleda iz mascarponeja ter cheesecakeja.

Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.