ZAČETNI TEČAJ IZDELAVE SLADOLEDA

Čas dogodka: 16. 05. 2018 od 10.00 do 14.00

Letošnja sladoledna sezona je že odprta! Kljub temu, ponovno organiziramo začetni tečaj za tiste, ki so se nekoliko pozneje odzvali sladolednemu klicu. Zaupajte strokovnjakom, ki se s sladoledom ukvarjajo že pol stoletja in kmalu boste obvladali sladoledni svet.

Začetni tečaj izdelave sladoleda je namenjen  predvsem osebam, ki še nimajo izkušenj s pripravo sladoleda in bi radi razumeli procese izdelave. Udeleženci tečaja boste spoznali osnovne surovine in ciklus proizvodnje, ki je potreben za izdelavo vrhunskega sladoleda. Tečaj bo vodil slaščičarski mojster Boštjan Grmek, ki bo skupaj z vami pripravil:

  • Kremni sladoled na mlečni bazi
  • Sadni sladoled na mlečni bazi
  • Sadni sladoled na vodni bazi

Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Kotizacija za udeležbo na tečaju znaša 24,59 eur + ddv  in vključuje: udeležbo na enem tečaju, strokovno gradivo, degustacijo dobrot pripravljenih na tečaju, brezplačno parkiranje in delovni predpasnik. Vaša udeležba na tečaju bo nagrajena tudi s praktičnim darilom.

Prijava je veljavna po plačilu kotizacije vsaj 3 dni pred dogodkom na TRR/IBAN: SI56 0475 0000 1034 265, Banka: NOVA KBM d.d. Nova Gorica, Namen: Plačilo tečaja za… (vaše ime in priimek).

Upoštevamo odjave, prejete najkasneje tri delovne dni pred pričetkom izobraževanja, sicer niste upravičeni do vračila kotizacije. Za dodatne informacije smo na voljo na: novice@rokmar.si ali na 05 335 2410.